Opis forum
Witajcie:) Wedle zyczenia kolejna zalogowana osóbka:) Pozdrawiam Karina z grupy 1C
HEj:) Czy ktos wie co z opłatami za studia??? Do kiedy trzeba zapłacić i na jakie konto??? Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez morus (2008-10-11 13:09:26)
aby wpłacić kolejną ratę za drudia musisz zadzwonić do kwestury, podać swoje dane a oni podadza Tobie numer Twojego INDYWIDUALNEGO konta i numer albumu, który muszisz wpisać na przelewie w miejscu "tytyłem" . Termin zapłaty chyba do 20-tege każdego miesiąca.
A tak nawiasem mówiąc tam są milsze babki niż w dziekanacie.
Pozdrawiam wszystkich
Jeżeli ktoś chce jeszcze materiały z Historii Wychowania , które przesłał mi na meila p. Marcinkowski to mogę je przesłać dalej ( mój adres meilowy to: honorata.kamieniarz@wp.pl) Pliki te są także do pobrania z naszej grupowej skrzynki.
Siemanko:) Dzwoniłam do kwestury! Jezeli chodzi o wpłate to jezeli do 20 pa~ździernika nie otrzymamy nr konta indywidualnego z indeksem to mamy wpłacać na gł~ówne konto uczelni. Płatność do 20 kazdego miesiaca:) pozdrawiam serdecznie
papapa
P.S Moze Damian cos szybciej załatwi:) pozdrowionka
Na pewno jest podział wg grup językowych. Ale czy ktoś zauważył, że w niedziele mamy zajecia w małych grupach:
np; Technologia informacyjna g. 1 sala 505+506 WPA. WPA- to skrót od Wydział Prawa i Administracji ( ul. Grunwaldzka 22- wejście od ul. Matejki), czyli szkoła która znajduje sie ulicę bliżej ( idąc od strony dworca PKP). Myślę, że trzeba będzie na te wykłady przejś sie do innego budynku a później wrócic do szkoły na ul. Śniadeckich.
Może Damian powinien przedzwonić do dziekanatu i potwierdzić tą informacje, bo po co mamy błądzić w niedziele.
dokładnie masz rację. Też mi się wydaje tak jak napisałaś, że będzie trzeba się przespacerować, na szczęście spacerkiem droga trwa ze Śniadeckich max 10 minut więc lepszym krokiem i w 5 się wyrobimy.
Teraz tylko odpowiedzialność spoczywa na Damianie, żeby tą informację potwierdził.
Nowy użytkownik
hej hej
a ja mam pytanko odnosnie tych zajec w grupach w niedziele skad mamy wiedziec do jakiej sali mamy isc bo sa podane dwie 505 i 506 i to przy naszej grupie to moze jeszcze nas podzielili jakos?
Ja sądzę, że skoro mamy mieć technologię informacyjną no to są po prostu sale łączone, tzn z dwóch sal lekcyjnych zrobiona jedna informatyczna ze stanowiskami do pracy. Wiadomo, że w jednej małej sali lekcyjnej nie zmieści się tyle stanowisk pracy aby 30 osób mogło swobodnie pracować.
Przynajmniej tak mi się wydaje, ale pewna nie jestem
Witam!
Czy ktoś z Was ma może książkę M. Nowaka pt. "Teorie i koncepcje wychowania"? Na ćwiczenia z teoretycznych podstaw wychowania mamy przeczytać od s. 189 - 218. Może ktoś mógłby te strony zeskanować. Będę wdzięczna.
Pozdrawiam
Gosik